studieresa till london

Preliminärt program

London är huvudstad i Storbritannien och i riksdelen England. Staden grundades under namnet Londinium som huvudstad i den romerska provinsen Britannia, för vilken den också utgjorde hamnstad vid floden Themsen.

Från 1500-talet till det tidiga 1900-talet blomstrade London som huvudstad i det brittiska imperiet. Westminster Abbey är en av Londons äldsta och viktigaste byggnader. Denna resa gör vi en ordentlig sightseeing och det finns även möjlighet att lägga till ett musikalbesök.

 
 

Dag 1

Samling på flygplatsen för avfärd till England. När vi landat tar vi tåget in till London och checkar in på vårt hotell. Efter lite vila ger vi oss ut på stan för att njuta av storstadslivets puls. Möjlighet till gemensam middag.

dag 2

Idag skall vi göra en ordentlig sightseeing av London. Vi börjar med Buckingham Palace där det är vaktombyte varje dag. Därefter åker vi till Trafalgar Square, Horseguards, 10 Downing Street, The Parliament med Big Ben och Westminster Abbey. Vi ser London Eye, Towern och Tower Bridge. Sist på dagens sightseeing erbjuds ett besök på Madame Taussaud’s vaxkabinett (kostnad tillkommer se nedan).

dag 3

Efter frukost på hotellet fortsätter vi att utforska London. Vi kan bege oss till Harrods, far genom Hyde park, flanerar på Oxford Street och ungdomsgatan Carnaby Street. För dem som vill anordnar vi besök på Towern, Imperial War Museum eller Naturhistoriska museet.
På kvällen kan vi gå på en musikal (kostnad tillkommer, se nedan).

dag 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Pris från 3450 kr/pers

I priset ingår: Flygresa och transfer till London. Frukostpension på ungdomshotell med inkvartering i flerbäddsrum. Sightseeing enligt programmet. Reseledares tjänster.

I priset ingår ej: Övriga måltider. Inträden och övriga utflykter.
Reseförsäkring 95 kr/pers. Avbeställningsskydd 75 kr/person.