studieresa till barcelona

Preliminärt program

Kuststaden i nordöstra Spanien har medelhavsklimat med milda vintrar och heta somrar. Barcelona är synonymt med den kände arkitekten Antoni Gaudi.

Staden är Spaniens näst största stad, efter Madrid, samt den mest industrialiserade. Barcelona är även en av västvärldens mest tätbefolkade storstäder.

 
 

dag 1

Samling på flygplatsen för avfärd till Barcelona. Flygresan tar c:a 3 timmar. Transfer till stan och hotellet. Gemensam middag på kvällen om ni önskar.

dag 2

Frukost på hotellet följt av sightseeing i Barcelona. Vi promenerar runt och tittar på stadens alla berömda sevärdheter som Las Ramblas, katedralen, Barri Gotic, Gaudis skapelser som Sagrada Familia, La Pedrera Casa Battlo mm. Kvällen som dag 1.

dag 3

Frukost följt av ytterligare utforskande av staden. Möjlighet till egen tid och att besöka Parc Güell, Camp Nou, Olympiabyn, Picassomuseet, det fantastiska hamnområdet mm.

dag 4

Frukost, utcheckning och så småningom avfärd till flygplatsen. På eftermiddagen/kvällen landar planet i Sverige/Danmark igen.

Pris från 3275 kr/pers

I priset ingår: resan med flyg t.o.r., transfer från flygplatsen, tre nätter på ungdomshotell med frukost, sightseeing enl. ovan, medföljande reseledares tjänster.

I priset ingår inte: avbeställningsskydd 75: -, övriga måltider, entréer.
Möjlighet finns att ordna biljetter till en av FC Barcelonas hemmamatcher.